Our vacancies

We’re always looking for people who share our values and bring new ideas and experience to Indaver. We welcome your application too.

The job openings are organised by language area, and thus are not translated.
In the right-hand column you can click through to job openings in the other regions.

Operator Impex

02/05/2020

Werkgever

Indaver

Ga voor duurzaam, een carrière lang

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

Indaver Impex (BU Sludge Dewatering) richt zich op het on site aanbieden van diensten op het gebied van slibontwatering en afvalwaterbehandeling. Het uitvoerende werk vindt in hoofdzaak op locatie bij klanten plaats in binnen- en buitenland. Zowel qua opdrachtverwerving als qua uitvoering bestaan veel internationale contacten.

 

Operator Impex

Als Operator Impex ben je verantwoordelijk voor het in bedrijfstellen en bedienen van (mobiele) ontwateringsinstallaties welke permanent of op projectbasis zijn opgesteld bij de eindklant. Het betreft o.a. kamerfilterpersen en decanter-centrifuges welke op de productielocatie van de klant worden ingezet om het vrijkomend slib of afvalwater te verwerken. Als operator werk je veelal zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor het hele productieproces. Van het aanvoeren, opbouwen en in bedrijf stellen van de apparatuur, het optimaliseren van het proces, tot het uitvoeren van reguliere onderhoudswerkzaamheden. Je onderhoud regelmatig contact met de opdrachtgever en coördineert aan- en afvoer van hulp- en reststoffen.

Het betreft afwisselend werk op diverse locaties (voornamelijk regio Gent alsook Antwerpen) en in verschillende industriële sectoren, van voedingsmiddelenindustrie tot (petro)chemie in binnen- en buitenland.

 

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Je bent technisch aangelegd en hebt (bij voorkeur) reeds werkervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je kan goed zelfstandig werken en weet je werk goed te organiseren.
  • Je denkt klantgericht en kan vlot communiceren met klant en andere afdelingen binnen Indaver.
  • Kennis van Engels en/of Frans is een voordeel vanwege de buitenlandse opdrachten.
  • Jij hebt MBO werk- en denkniveau in technische richting.
  • Je bent in het bezit van een geldig certificaat Basisveiligheid VCA en NEN 3140 Voldoende Onderricht Persoon of bereid dit op korte termijn te behalen. Je bezit een rijbewijs B.

Het betreft een functie voor 40 uur per week, waarbij de standplaats in onderling overleg (afhankelijk van de woonplaats) zal worden bepaald. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in een 24/7 continurooster.

 

Aanbod

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige job met verantwoordelijkheid zal opnemen. Natuurlijk investeren we samen in je carrière en voorzien we in de nodige opleidingen.

Indaver biedt een competitief salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke secundaire voordelen. We hechten belang aan een goede work-life balance en bieden hiervoor heel wat flexibiliteit.

 

Type contract

Onbepaalde duur

Who's your recruiter?

Rachel de Vries

Rachel de Vries

“Agility is key to achieve sustainable employability in successful organizations”

Share this page