Our vacancies

We’re always looking for people who share our values and bring new ideas and experience to Indaver. We welcome your application too.

The job openings are organised by language area, and thus are not translated.
In the right-hand column you can click through to job openings in the other regions.

Project Ingenieur

01/29/2020 Antwerpen

Werkgever

Indaver

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als projectingenieur op onze site te Antwerpen start je de dag met een overleg met jouw collega’s, waarbij jullie de status en de veiligheid van lopende projecten kort bespreken. Hierna ga je aan de slag met deze punten. Doorheen de dag heb je contact met jouw collega’s over de verschillende afdelingen heen en zie je toe op een vlot verloop van de projecten.

Wat wordt jouw grootste uitdaging:

Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe investeringsprojecten, verbeteringen en vervangingen van bestaande installaties voor de verschillende afdelingen op de site. Deze projecten werk je van ontwerp tot indienstname volledig uit. Als projectingenieur kom je tot heldere probleemanalyses zodat je kan overgaan tot een correcte oordeelsvorming. Je behoudt het overzicht over de projecten, waarbij dankzij jouw aanstekelijk enthousiasme steeds de deadlines worden behaald binnen de vooropgestelde budgetten.

Hoe maak je het verschil?

Je hebt een hogere technische opleiding succesvol afgerond en kan terugblikken op enkele jaren relevante projectervaring
Dankzij jouw creatieve en gestructureerde aanpak weet je elk project - hoe complex ook - tot een goed einde te brengen

Wat bieden wij jou?

Een boeiende en veelzijdige job die gepast wordt vergoed
De mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
Goede balans tussen werk en privé

Type contract

Onbepaalde duur

Location

Indaver Antwerp

Who's your recruiter?

Magali Martens

Share this page