Our vacancies

We’re always looking for people who share our values and bring new ideas and experience to Indaver. We welcome your application too.

The job openings are organised by language area, and thus are not translated.
In the right-hand column you can click through to job openings in the other regions.

Outlet Manager

01/06/2020 Kallo

Werkgever

Indaver

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als outletmanager werk je dagelijks samen met verschillende accountmanagers om de klantenportefeuille zo optimaal mogelijk te bedienen. Je analyseert de vraag van de klant en bepaalt vast wat de juiste behandelmethode voor de verwerking van zijn afval is. Na die analyse bepaal je de meest geschikte interne of externe verwerkingsinstallatie binnen Europa. Je gaat de onderhandeling aan om te komen tot de prijs die toelaat een verantwoord voorstel te maken aan onze klant. Als outletmanager dien je over het complete pakket aan kennis en vaardigheden te beschikken: zowel een goede chemische kennis als  strategisch kunnen denken in combinatie met het kunnen onderhandelen over voorwaarden zijn belangrijk.

Wat wordt jouw grootste uitdaging:

Je moet de bereidheid en het geduld hebben om jezelf (on the job) te ontwikkelen op alle aspecten die het vak van outletmanager in zich heeft. Als outletmanager opereer je namelijk op het snijvlak van commercie, strategie en technologie. Een gedegen kennis van de markt en de ontwikkelingen binnen die markt zijn van cruciaal belang om succesvol te zijn in je job.

Outlet Manager

Hoe maak je het verschil?

  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent Master in Ingenieurswetenschappen, bij voorkeur bio- of chemie
  • Een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels is vereist, Frans en Duits zijn een pluspunt
  • Je bent bereid om regelmatig korte reizen te maken binnen Europa

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris en een uitgebreid pakket met goede arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen; we investeren graag in onze collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze locatie in Singelberg waar je met 12 ervaren collega-outletmanagers samenwerkt met  het team van accountmanagers van de verschillend regio’s (België-Nederland, Ierland-UK, Duitsland). Bij je indiensttreding krijg je een buddy toegewezen waar je mee kunt sparren.

Samen zorgen voor een zuivere toekomst

Type contract

Onbepaalde duur

Location

Indaver Kallo

Who's your recruiter?

Luc Daniëls

“Indaver is genuinely interested in the well-being of its employees. Everyone is valued. If you want to work in a close team, don’t hesitate to get in touch. Then we can look together how you can start your new career here.”

Share this page