Logistieke service

Indaver biedt eveneens logistieke dienstverlening, van de verkoop van verpakking en de verhuur van containers tot het inzetten van vracht- en tankwagens. 

In België hebben we onze eigen vloot containerwagens, tanktrailers, silowagens, huifwagens, vrachtwagens met zeilwanden, walking floors... Jarenlange ervaring met afvaltransport (ook ADR) is in strenge procedures verwerkt. Veiligheid is bij ons topprioriteit. 

Indaver heeft niet alleen een eigen vloot. We onderhouden tevens uitstekende contacten met externe logistieke partners, zodat we onze klanten de beste logistieke service kunnen aanbieden. Deze partners worden geselecteerd in functie van de geografie, de flexibiliteit, de strenge kwaliteitsnormen en de diensten die ze verlenen. 

Onze logistieke partners worden net als onze externe verwerkingscentra onderworpen aan een streng selectie- en auditproces. Ze worden op de proef gesteld wat betreft de complianceniveaus en jaarlijks beoordeeld, om te garanderen dat de services die ze verlenen blijven voldoen aan de gewenste maatstaven.

 

 

Share this page