Evenementen

Indaver neemt regelmatig deel aan evenementen, waar we onze activiteiten in de kijker zetten of als gastspreker onze kennis delen. Ze organiseert ook zelf evenementen op haar vestigingen. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Energy Storage & Distribution 2016, Dinsdag 8 November, Elzenveld Antwerpen

Innovaties in een nieuw energielandschap

Energy & Storage Distribution is de jaarlijkse afspraak voor de energie-industrie. Die is op dit moment in volle verandering door de snelle technologische evoluties en de groeiende rol van hernieuwbare energie en gedecentraliseerde energievoorziening. Op dit netwerkevenement geven CEO’s tekst en uitleg bij de uitdagingen en mogelijkheden van deze veranderingen voor bedrijven en overheden. Deelnemers kunnen netwerken met meer dan 100 leidinggevenden uit de energie-industrie.

Een van de thema’s van de dag is flexibele warmtenetwerken. Indaver is een van de partners in ECLUSE, een industrieel stoomnetwerk in de Waaslandhaven waarvoor Indaver de warmte zal leveren en dat goed zal zijn voor tenminste 5 % van de hernieuwbare energie in Vlaanderen. Regiodirecteur Rob Kruitwagen zal samen met Peter Van de Putte van de Maatschappij Linkerscheldeoever en Hans Casier van Ineos Phenol, dat nu al stoom afneemt van Indaver, deze partnerschap toelichten.


Meer informatie?
Website Energy Storage & Distribution 2016
Brochure
•Twitter:@IndaverBE, @MPenergie, #energystorage

Share this page