Blij(f) onderweg bij Indaver

Ga voor duurzaam, een carrière lang

Afval is 'serious business'. Daar moet je bij Indaver niemand van overtuigen. Elke dag zetten we tonnen afval om in energie en recupereren we zoveel mogelijk grondstoffen voor hergebruik. Samen beschermen we het milieu en maken we werk van een duurzame circulaire economie waarin producten en materialen een tweede leven krijgen. Want afval heeft wel degelijk toegevoegde waarde. Dat is ons engagement. 

We zijn ambitieus, resultaatgericht en erg toegewijd aan onze missie. Duurzaamheid staat altijd voorop, ook als het over onze collega's gaat. Iedereen krijgt de nodige ruimte en autonomie om te groeien op professioneel én persoonlijk vlak, altijd met respect voor elkaars visie en ambities. We willen dat elke collega gezond en met volle goesting aan de slag blijft. Duurzame inzetbaarheid, daar gaan we samen voor. En dat loont, voor mens en bedrijf. Ook Indaver blaakt van gezondheid.

Werken bij Indaver 

Indaver heeft vestigingen over heel Europa. In België zijn we met 650 collega's, verdeeld over verschillende sites. Daar kent iedereen elkaar. In dat vriendschappelijk klimaat werken we hard aan innovatieve oplossingen voor veilig en duurzaam afvalbeheer. 

Wil je weten hoe het is om bij Indaver te werken? Lees dan het verhaal van enkele collega’s. Overtuigd? Bekijk dan onze vacatures.

Share this page